Gevelwerken Tas René

Wat ooit klein en voorzichtig begon, is nu uitgegroeid tot een volwaardig bedrijf met talloze referenties. Een correcte prijs-kwaliteit is het streefdoel. Oog voor detail en streven naar perfectie staan hierbij centraal. Het groeiend aantal enthousiaste en vakkundige medewerkers, de snelle expansie van het wagen- en machinepark en het nieuwe bedrijfsgebouw getuigen van het succes van deze formule. Onze visie: voor ieder een oplossing op maat!
Een familiebedrijf kan u de gedrevenheid en de toewijding verzekeren die nodig is voor een tot in de puntjes afgewerkte gevel of woning.
Dankzij de meer dan 30 jaar ervaring in de gevelrenovatie heeft de firma Gevelwerken TAS René voldoende know-how om uw woning met de nodige vakkennis te behandelen. De veelzijdigheid van Gevelwerken Tas René kan ook u van pas komen! Door het feit dat Gevelwerken Tas van alle markten thuis is, kan u betrouwen op één aannemer om zowel gevelwerken, verbouwingen als kleine herstellingswerken te laten uitvoeren. Doorheen de jaren werd de kennis en vakmanschap uitgebreid tot een ruime waaier van werkzaamheden :

Contactforumulier

Gezien prijzen afhankelijk zijn van bijvoorbeeld het al dan niet plaatsen van stelling, de toestand van de gevel, de bereikbaarheid van de gevel, … kunnen wij hier geen m²-prijzen vermelden. Wij komen graag ter plaatse om voor u een prijsofferte op maat te maken.

Gelieve het hiernavolgende formulier in te vullen; wij nemen zo spoedig mogelijk contact op om een afspraak te maken. Deze offerte is geheel vrijblijvend. Posten kunnen weggelaten of aangevuld worden.


Werfadres :Correspondentieadres hetzelfde als werfadres:Duid aan voor welke werken u een offerte wenst te ontvangen : Velden met een * zijn verplicht in te vullen.

Adres

Gevelwerken Tas René
Korte Minnestraat 35
9280 Lebbeke

Magazijn :
KMO Zone
D'Helst 26
9280 Lebbeke

E-mail

Telefoon & Fax

052/35 98 34